Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Αιρετός αγόρασε 50 κοτόπουλα γιατί φοβήθηκε τα capital controls!
Ασύλληπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα τα πρώτα εικοσιτετράωρα επιβολής του capital control.

Τα σκήπτρα του κατοχικού συνδρόμου ωστόσο  επάξια κατέχει αιρετός από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ο οποίος στο άκουσμα της είδησης έσπευσε και αγόρασε από φιλικό του πρόσωπο 50 κοτόπουλα τα οποία στη συνέχεια έβαλε σε καταψύκτες, φοβούμενος πως έρχεται πείνα.

Στις  ερωτήσεις φίλων του γιατί το έκανε, η απάντηση ήταν «δεν θέλω να πεινάσουν τα παιδιά μου…».
Με την σταδιακή επιστροφή της ζωής σε τυπικούς κανονικούς ρυθμούς – τηρουμένων πάντα των αναλογιών – και σε συνδυασμό με την επίτευξη συμφωνία, ο αιρετός άρχισε να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς διαπίστωσε πως η …κατοχή μάλλον θ’ αργήσει να έρθει.

Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης – οπότε και πέρασε από τη Βουλή η συμφωνία – άρχισε να ψάχνει τρόπους να «ξεφορτωθεί» τα 50 κοτόπουλα τα οποία πλέον φοβάται πως θα του μείνουν αμανάτι.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης πήρε τηλέφωνο φίλο του – τους χωρίζει μεγάλο ιδεολογικό χάσμα αλλά τους ενώνει γερή φιλιά – και του ζήτησε συμβουλές για το πώς θα ξεφορτωθεί τα κοτόπουλα αλλά διαφώνησαν καθώς αυτός του πρότεινε να τα δώσουν σε συλλόγους ,

Ωστόσο ο αιρετός αποφάσισε πως ωφελιμότερο γι αυτόν θα ήταν μια ποσότητα να την χαρίσει και τα υπόλοιπα κοτόπουλα να τα βγάλει σε λοταρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: